Cross Stitch Christmas Stockings

Posted by Jiky at 11:26 PM

Wednesday, December 16, 2009

Et kryds stitch Christmas strømpe er en perfekt arvestykke gave til et barn eller et barnebarn. Christmas Carnivals har fået stil på tværs søm Christmas strømper fra klassisk til moderne håndmalede fra toppen designere, så din syning kompetencer giver de bedste resultater.

* All Hearts Come Home Strømper er hæftet i en varm og festlig scene den 16. tælle Due grå Aida med en farverig vifte af bomuld tråd. Guld perler tilføje ekstra gløden i designet. Det omfatter også følte sig til oplagring tilbage, uld garn til oplagring bøjle og en farvekodet tråd sorter.
* Han ved, når du har været uartigt og rart, hvilken side af listen er du? Kontrol Hans List Stocking omfatter 14 Ct. hvid Aida, bomuld tråd, uld garn til strop, følte sig til oplagring tilbage og et alfabet for at tilpasse.
* Velkommen til den ultimative håndværk room! Crafter's Corner finder man alt i denne hyggelige hjørne at forestille sig, drømme og skabe gaver til alle på din liste. Det komplette sæt indeholder beige Aida, floss, perler, opbakning stof.
* Sleigh Ride at Dusk afbilder et hestetrukne kane bevæger sig gennem en maleriske landsby i en nostalgisk vinter scene. Sættet inkluderer en tråd palet også.

Intet siger julen som et smukt strømpe, og hvilken bedre måde at dekorere din hånd-made Christmas strømpe, end med et kors sting motiv? Browse Christmas Carnivals mere på tværs af søm jule strømper.

0 comments: