Hæklet Christmas Stocking Patterns

Posted by Jiky at 9:26 AM

Wednesday, December 16, 2009

Julen er det perfekte tidspunkt for familiesammenføring, hvis det er det du kommer til at savne denne sæson, bringe i essensen af fejre jul hjemme hos Christmas Carnivals »hæklet Christmas strømpe mønstre.

* Bring back din gamle minder ved Gifting personificeret hæklede strømper til dine søskende eller venner. For sådanne crochet Christmas strømper, kan du bruge to eller tre farver på skift i horisontale rækker. Med en meget tynd grænse nær manchetter, bruge en lysere nuance senere. På denne kan du strikker og brodere modtagerens navn i nogle lyse farver. De øvrige mønstre i strømperne kan være i overensstemmelse med den pågældendes smag og din smag. Du vil måske bringe i jule tema, som forbrugsmønstre af juletræer om en tykkere række øverst på anklen, efterfulgt af engel, snemænd eller stjerner, som du går op.
* Hvis du ønsker en speciel strømpe for dig selv, frigøre sig fra de sædvanlige røde og hvide kombinationer, og vælger nogle af pastelfarver i blå eller pink. Start arbejder fra hæl til tå i mønster af små bølger skiftevis med prikker. Efter at hele strømpe er gjort, en tyk Lacy grænse er at blive vævet i hvidt separat, som skal have sløjfer for bånd. Lace er at blive syet nærheden af manchetten og et bånd af kroppen farven er at blive bundet. Til at dekorere det yderligere, kan man stitch lille boblende perler eller pailletter på prikker mellem de bølgede mønstre.
* Den traditionelle firkantede Strømperne kan også gøres med hæklet. For dette, kan man bruge garn af to farver. Grænsen kan være af en farve og i den anden. Men du kan strikke mønstre med de andre farver i kroppen. Floral mønster vil være ideel for firkantede strømper, som din mormor til at gøre.

Afprøve nogle af de hæklet Jule strømpe mønstre og fejrer jul med Christmas Carnivals.

0 comments: