Mini Christmas Stockings

Posted by Jiky at 8:26 PM

Thursday, December 24, 2009

Hvis du ikke tror på at sige, at "gode ting kommer i små pakker", sort og unikke design af mini jule strømper tilbyde denne jul kan bare gøre dig tror det. Her er julen Carnivals med de mest effektive forslag til særlige jule strømper.

* De følte Christmas Strømperne er meget findes i miniature form. Dette er meget anvendt som jule gaver og jul bryllup favoriserer. Du kan finde det i forskellige farver som rød, grønne, blå og orange. De normalt har scalloping manchetter af hvidt kunstskind et gyldent kant ved vejkrydset. De har universel appel og formidle den festlige stemning.

* Hvis du ønsker, strikket mini jul strømpe, der også vil du ikke have mangel på valg. Du kan tilpasse det ved at strikke dit navn i håndjern eller har mønstre af gamle Santa, englen eller snemænd. Hvis du ikke ønsker den sædvanlige Christmas temaer, kan du have den snefnug temaet indarbejdes i den ved kitting striber i blå og hvid, hvilket yderligere kan være dekoreret med miniature-klokker hængende fra bånd nær den brede grænsen ved manchetter.
* At give din mini Christmas strømpe en gorgeous look, kan du bruge røde følte som base, hvor tunge broderi er gjort med pailletter og perler. De kongelige touch kan også komme i farver såsom lilla og gul.
* Er dette dit barns første jul? Gave hende den klassiske hækles mini Christmas strømper. Pastel nuancer af pink og blå kan anvendes sikkert for den søde lille strømpe. Pynte det med blonder arbejde i hækling og bånd, klokker, for at gøre den speciel.

0 comments: