Disney Christmas Stockings

Posted by Jiky at 1:26 PM

Thursday, December 17, 2009

Disney Christmas Stockings
En Disney Christmas Stocking kan være en perfekt gave til dit barn, som han vil skattejagt hele sit liv. Ikke alene kan de gaver i strømpen, men også strømpe i sig selv være en foretrukken.

Ethvert barn disse dage er et Disney-fan, så mens du vælger et motiv for kid's strømpe vil være let, hvis du ved, hvor den ene er hans yndlings Disney-figur.

De film af Disney kan også bruges som et tema til dekoration strømpe ikke kun tegn. Det er ikke kun de børn, der holder af Disney de voksne er lige så interesseret i Disneys.



Realiseringen af et Disney Christmas Stocking
# Kom silketråde for broderer tallene ville være nyttig. Opret en malerisk kulisse ved hjælp af krystaller til stjerner og glitrende bolde for månen, hvis du ikke er opsat på at brodere en hel scenisk billede som en månelys Slot eller lignende.

# Hvis du ønsker at holde det enkelt, men eksklusiv, dekorerer manchetter af Stockings ved syning en filt, satin, velour applikere eller håndlavede hæklede af en Disney-figur på den.

# Giv en fløjl præget baggrund for din Disney-figur.

# Lend en mere dramatisk at se til broderede figur ved at fremhæve øjnene med krystaller. Temaer i film som Askepot, Snehvide og syv dværge, Aladdin kan bruges til at dekorere strømper.

Opkøb Disney Christmas Stockings
Der er store intervaller for Disney Christmas Stocking, som er bredt tilgængelige i butikkerne og også online. Kits er også tilgængelige for at Disney Christmas Stockings, som selv et barn kan bruge. Mens hun leder efter den perfekte Disney Christmas Stocking til dit barn, du måske kun opdage barnet i dig og ender med at købe en Disney Christmas Stocking for dig selv med din karakter af valg broderet på den. .

0 comments: