Quilted Christmas Stockings

Posted by Jiky at 6:26 PM

Sunday, December 27, 2009

Quilted Christmas Stockings
Quiltet Christmas Stockings kan være en god før jul øvelse for børnene at holde dem beskæftiget. Det enkle design af patchwork ser virkelig fantastisk på julen strømper.
Hvordan man laver en quiltede Christmas Stockings

* Farven på quilts og tekstiler kan købes i henhold til dem valg. The quiltet Christmas Strømperne kan også gives som gaver til gæsterne. Det kan også være en god kilde til juledekoration.


* De stoffer, der anvendes til fremstilling af dynen strømper skal helst bomuld. Quiltet Christmas strømpe ser bedst ud, når de er store. De valgte farver skal være fed eller også kan have en jule motiv af hvide, røde og sorte.


* Den stykker stof skal være syet sammen med to lag i front og en på bagsiden. Det ville være en hjælp, hvis du kan lave et papir layout strømpe før du starter fra. Det kan ske ved at kopiere en sok eller en strømpe på papir. Banerne af tøj bør skæres og syede give det en form af en sok.


* Den grundlæggende opgave er at give det et "L" form. Applikere arbejde kan gøres endda pryder strømper. Stingene kan være bred, så strømpen ser patchier, og derfor mere attraktive. Anklen og tæer bør fremhæves for at give det mere appel.


* Quilted Christmas strømperne kan også købes i butikkerne og også online. Men det er altid bedre at hånd gør det og tilpasse det.


* Hvad teksturer, føle og stoffer der er tale om en lille smule af eksperimenter vil gøre mere godt end ondt. Filt, Brocades, fleece, fløjlspels Satin er de mest almindeligt anvendte materialer.


* Satin, Chain og herringbone masker er ideelle til at definere margener, mens kroppen og manchetter se temmelig hvis smykket med appliqués, snørebånd og lyse motiver.


* For en mere luksuriøst look, linje manchetten med pels og fylde i dine initialer indgraveret på manchetten med perler, pailletter og krystaller eller blot vedhæfte pomponer og kvaster til at låne det en mere legende look.

0 comments: