Customized Christmas Stockings

Posted by Jiky at 6:26 AM

Thursday, December 17, 2009

En skræddersyet Christmas strømpe er en perfekt arvestykke gave til et barn eller barnebarn. Christmas Carnivals har fået stil for tilpassede Christmas strømper fra klassisk til moderne håndmalet af topdesignere, så din syning kompetencer giver de bedste resultater.

* Hanukkah Stockings indeholder blå nuancer fra midnat til kongelige lys er fundet i denne 100% bomuldsstof strømpe. Accented med hvirvler, stjerner og en fin lille smule af sølvglinsende glitter, denne strømpe er foret med en kvalitet, bred hvid klud og har en manchet af samme. Din strømpe omfatter navnet på dine valg i sølv-eller kongeblå glitter placeres på manchetten.
* Stoffet i mellemstore strømper er guddommelig. En royal blå baggrund er med accent med sølv-stjerner af David. Foring og manchetter er lavet af kvalitet hvide bred klud. Selvfølgelig også disse strømper indeholde navnene på dine valg i sølv-eller kongeblå glitter.
* Customized Strømper færdig med flannel-backed satin eller fleece kludetæppe komme i forskellige farver pyntet med diverse perler, klokker, bånd og glitter navne. Der er favorit ting, mariehøns, dinosaurer, bier og frøer i applikation.

0 comments: