Gratis Strikkede Christmas Stocking Patterns

Posted by Jiky at 1:26 AM

Monday, December 21, 2009

Hvis du er træt af de sædvanlige frie Strikkede Christmas Stocking Mønstre og strikke bøger har intet produktivt at tilbyde, her er vi, for at give dig nogle praktiske forslag, som kunne være til din smag. Hvis du er træt af sigtning igennem det store korpus af design, der er tilgængelige online, skal du følge

din egen intuition, og vælge mønstre, der ser beroligende på dine øjne stedet for at vælge mønstre, der kunne se prangende, men er alt for vanskeligt at gennemføre i praksis. Begynder Knitters må aldrig forsøge komplekse konstruktioner i det første gå. Du kan bare ender med at rode op hele Stocking. Så holde det søde og enkle. For meget pynt kunne gøre det ser tacky.

* Hvis du vil have din Stocking at se fluffy og hyggelige brug omfangsrig garner og store nåle.
* Brug slidte garn, hvis du påtænker at give den et antikt touch.
* Du har brug for at erhverve en grundlæggende viden om strikke og hækle, før du gå i gang med opgaven at skabe et rigt udsmykkede stykke. Hold Bamboo, Dobbelt hæftede, stopning nåle, Locking Stitch markører og hæklenåle i nærområdet.
* Kun hvis du tilfældigvis er en ekspert Knitter, forsøg på mønstre, som indebærer vekslende Heklet og garn kombinationer. Scalloped and Hæklet Edgings ser pæn og nydelig.
* Må ikke nøjes med at klichéen blomster og anlæg motiver. Opfinde dit eget design ved at strikke Pokemon og Disney figurer og se dit barn strålede af glæde.
* Settle for et fælles indsatsområde garn, hvis du ønsker det skal være let og luftig. For en varm og hyggelig føler dobbelt områder fungerer godt.
* Vender tilbage til de dage af fortiden. Traditionelle mønstre aldrig går af mode. Prøv dine hænder på Vintage strik mønstre.

0 comments: