Filt Christmas Stocking Kit

Posted by Jiky at 5:26 PM

Friday, December 18, 2009

Baby Strømper
The bjældeklang af klokker og lugten af frisk fyrretræ, varsler ankomsten af julen. Det tid til fester, genforening med familien, varme brande, store fester og Lystighed! Forberedelse til jul er det vigtigste aspekt af julen. At dekorationerne ned fra loftet, shopping for nye, der kan opsættes juletræet og hænge lysene, alle omfatter synet og lyden af jul.

For børn især, julen betyder præsenterer. Julen er ufuldstændig uden jule strømper og godbidder gemt i. Spændingen ved at hænge strømpe og foregribelse af, hvad overraskelser Santa har efterladt, er et sødt barndomserindring. Hvorfor ikke prøve noget andet og gør dit barn en julegave strømpe med hjælp fra julen strømpe kit til rådighed på markedet. Filt Christmas strømpe-kit er meget populære og kommer i forskellige mønstre.

Christmas Stocking Kits
Du kan nu sy din egen jul strømpe med hjælp af forskellige Christmas strømpe kits på markedet. Spændingen ved at lave dine egne strømpe, er noget, der tilføjer, at ånden af at fejre julen. Dette er en del af forberedelserne til julen, der varsler ankomsten af højtiden. Pakkerne leveres med diverse udstyr, herunder et mønster og tilbehør til at dekorere det, ikke at glemme de instruktioner, til at hjælpe dig med at sætte det sammen. Du kan også personliggøre din strømper, ved blot at følge den "personlige vejledning."

Broderi Christmas strømpe kit, cross stitch jule strømper og følte Christmas strømpe kit er nogle af populære typer, som du kan afprøve. Er du bange for Broderi? Må ikke bekymre Broderi Christmas strømpe mønstre er nemme at følge, og du kan endda overraske familien med dit værk. Du kan også prøve lærredet Christmas Broderi strømper mønster.

Typer af Filt Christmas Stocking Kit
Baby Strømper
En følte Christmas strømpe kit er et af de mest populære valg. Den bløde fløjlsagtige materiale tilføjer varme til ånden julen. Borte er de dage, hvor du brugte til at hænge plain røde strømper. Nu kan du flette dit foretrukne design på den følte strømper til jul. De fleste af de følte strømpe kits er udstyret med et design mønster, der er ofte stemplet på materialet. Desuden medfølger pailletter, perler, farverige tråde og andet tilbehør. Alt hvad du skal gøre er at følge instruktionerne, og du har din egen personlige jul strømper klar!

Der er en række af julen strømpe mønstre at vælge imellem. Nogle af de populære følte Christmas strømpe kit mønstre:

* Du kan få et sukker blomme fe kit, som indeholder en dansende ballerina tal. Omkring figuren er slik, cupcakes og gingerbreads. Dette er helt sikkert en lækker strømpe til jul!

* Er dit barn glad for fugle? Så hvorfor ikke gøre en Aniston på et træ mønster for hende denne jul? Den hængende gyldne pærer (opnås ved at sy gyldne tråd) tilføjer gløden i din nuværende.

* Hvad med en viktoriansk hus, dekoreret med ægte julelys? Du får stemplet filt og 20 klare lys. Den følte Christmas strømpe Sættet indeholder også broderi, pailletter, perler, og to nåle. To batterier er inkluderet for lys. Dette er en unik Jul strømpe, der er sikker på at tilføje en glød til din fest.

* Genskab en lejr scene og ristede skumfiduser, med den sorte bjørn bål følte Jul strømpe kit. Dette er en nem at gøre strømpe, der gengiver tankegangen i julen. Dette er et følt applikeret strømpe.

* En hvid jul, med sne flager og Lystighed, som du opbygger din snemand, er dette den ideelle jul? Hvis ja, kan dette afspejles i din jule strømpe også. Et snefnug snemand tema til din jule strømpe perfekt komplimenter en hvid jul. Going for Christmas ferie ved havet? Du kan bære den ad for at minde dig hjem.

* Julen er ufuldstændig uden Santa, så hvad med et Santa bærer mønster for din jul strømpe? Den er udstyret med en bjørn, bærer julemandens røde og hvide dragt, læser en julegave liste med en glitrende juletræ, dekoreret med slik, stjerner og bolde, i baggrunden.

0 comments: