Hæklet Christmas Stockings

Posted by Jiky at 4:26 PM

Wednesday, December 16, 2009

Hvis du er træt af det ensformige af mønstre og farver i strømper hver jul, prøve noget anderledes i denne sæson. Her er julen Carnivals nogle helt unikke ideer til hæklet jule strømper.

* I overensstemmelse med snefnug tema i julen, kan du have din hæklet strømper vævet i navy blå, himmelblå og hvid, med marineblå blues overvejende på folderne i håndjern ved anklen og på hælene. Hvid og tilfældige striber af himmelblå kan danne kroppen. Den lyseblå striber vil bringe i virkningen af snefnug.
* Hæklet Christmas strømperne kan gøres personlig og begavet til venner. For at tilpasse, kan man strikker navnet på dine venner i nærheden af håndjern. Det vil give en helt speciel touch og varme følelser til julegave.
* Den smarte cornrows lodrette vævet i æggeskallen farvet garn kan gøre meget nøgtern strømper. Det vil være noget af en afvigelse fra den sædvanlige dem, der er almindeligt fundet.
* Kan du ikke tænke på noget mønstre, foretage en almindelig hæklet oplagring af nogen farve, som du foretrækker. Så kan du sy klokker i hele strømper, binde et bånd ved grænsen nær manchetter, eller dekorere det med pinecones.
* Hæklet giver dig al frihed til at flette i alle mønstre på dine strømper til din smag. Det kan enten være ikoner forbundet med julen ligesom juletræet, snemænd osv., eller dit kæledyr kat kan også være den vigtigste mønster for det.

0 comments: