Staten Island Christmas Stores

Posted by Jiky at 7:26 AM

Saturday, December 5, 2009

Staten Island Christmas butikker er fulde af jul merchandise og de gør livlig aktivitet i denne muntre sæson. Ligesom hele verden på dette område nær New York stiger i fuld ånden i løbet af julen.

Staten Island er mere kendt for sine julen butikker, da det er her, at alle de berømte linjer har deres butikker. Nogle af de butikker, er smukt dekoreret i løbet af dette tidsrum til at tiltrække flere kunder og også turister.

Staten Island Stores
New York, er et paradis for shoppere og nogle af de mest verdensberømte navne inden for mode er placeret her, og Staten Island er ingen undtagelse. Nogle af de luksuriøse butikker her er Saks Fifth Avenue, Tiffany & Co, Cartier, Barneys New York, Giorgio Armani og Versace. Mange butikker er berømte for deres juledekorationer. Bergdorf Goodman, Bloomingdale's, Century 21, Fortunoff har H & M, Henri Bendel Lord & Taylor, Macy's er nogle af de meget velrennomeret New York butikker, der sælger alt fra Walkman to tegnebøger. Staten Island Christmas butikker friste enhver forbipasserende til at gå ind og se sig omkring. De butikker sælger alt fra innerwear to Houte coutre.

Macy's er et andet velkendt butik. Faktisk, det tilbyder alt fra de nyeste designer slid på spil og legetøj bortset fra julehandelen. De øvrige afdelinger butikker er også på niveau med dem, netop nævnte. Alle er udsøgt pyntet til jul og blive rigtig jul butikker. Staten Island Christmas butikker registrere et stort antal salg hver juletiden.

0 comments: