Sy Christmas Stockings

Posted by Jiky at 1:26 AM

Monday, December 28, 2009

Sy Christmas Stockings
Ser man gennem hundredvis af strømperne i utallige butikker, men ingen af dem synes at være der, at kant, som du febrilsk leder efter? Du må ikke blive skuffet. Her er vi, giver dig med opløsninger, der er forpligtede til at gøre underværker for dig.

Idéer På Syning Christmas Stockings
Hvis du er mere tilbøjelige til at give luft for din kreativitet, kan du faktisk sy din egen Christmas Stockings, låne en kunstnerisk touch til det ved at dekorere det med dine egne designs og sætter en ære i at bære det selv. Hvis du tilfældigvis er blandt de få, der har en fascination for syet Stockings, vi har en god nyhed for. Færdigsyet Sy Christmas Stockings kan også fås i butikker, der ville helt sikkert tage hensyn til dine behov og smag.

* Vi er alt for bekendt med strikkede Strømper. Strike en forskel denne jul, som vælger Sy jul Strømper. Rack din hjerne at opfinde nyt design og motiver. Sammen med forskellige stoffer og forskellige teksturer, da disse er kvintessens råmaterialer til din hofte Sy Christmas Stockings i år.


* Vælg en passende farve palle er meget vigtigt. Kontrasterende farver er de sædvanlige indsatser. Hvis du er dristige nok suppleant lyse og pastelfarver holde for øje, at de supplerer hinanden.


* Hvad angår textures, føle og stoffer der er tale om en lille smule af eksperimenter vil gøre mere godt end ondt. Filt, Brocades, fleece, fløjl og Satin er de mest almindeligt anvendte materialer.


* Satin, Chain og sildeben masker er ideel til at definere margener, mens kroppen og manchetter se temmelig hvis smykket med appliqués, blonder og lette motiver.


* For en mere luksuriøst look, linje manchetten med pels og fylde i dine initialer indgraveret på manchetten af perler, pailletter og krystaller eller blot vedhæfte pomponer og kvaster til at låne det en mere legende look.

0 comments: