Gratis Strik Christmas Stocking Patterns

Posted by Jiky at 6:26 PM

Sunday, December 20, 2009

Oplev magien i dine fingre denne jul og gaver dine kære med noget, der virkelig din egen med den frie strik Christmas strømpe mønstrene fra Christmas Carnivals.

* De kamgarn med sølv og rød tråd løber gennem den altid kan være strikket ind i en smuk jul strømpe. Den mest let, men attraktive mønster kan være at strikke vandret eller lodret cornrows til en lys og en lys farve alternativt. Du kan dekorerer rækker af lysere med en vis Julepynt eller hænge kvaster of komplementære farver fra manchetter.
* Strikning giver dig frihed til at udøve Deres valg. Fra nordiske mønstre på mønstre i forbindelse med spots og hobby, kan de magiske fingre væve noget til din smag. Af de nordiske design, der er mest populære mønstre af kvist, snefnug, tulipaner, og julestjerne osv. Hvis din hobby er cykling, kan du have et tog med cyklister på manchetter, eller hvis musik fascineret dig med at få klaveret nøgler eller nogle noder til resten af kroppen af dine strømper
* Den mest almindelige måde at personliggøre er at aftryk dit navn på strømper. Det kan du vælge at gøre på manchetter eller kan strikke det til resten af kroppen af strømper. Hvis det optræder på selve strømper, må du prøve nogle kunstneriske mønstre for det latinske alfabet. Appliqués kan også komme i handy at gøre den unik og attraktiv.
* Strømper med mosaik motiv har også en appel af deres egne. Mens fra hæl til tå er det overdådigt rød, en stor sektion efter manchetter kan have ternet mønstre med grønne og hvide, mellem hvilke der kan udledes et juletræ eller gamle Santa med sin sæk fyldt med gaver.

Fejre denne magiske jul med Gratis Strik Christmas Stocking Mønstre og nyde højtiden med Christmas Carnivals. Glem ikke at dele din innovative ideer med os. Vi vil være mere end forpligtet til at samarbejde.

0 comments: