Velvet Christmas Stockings

Posted by Jiky at 10:26 PM

Monday, December 28, 2009

Uanset om det er det strikkede eller hæklede dem intet, der kan mindske appellen fra bløde bamser føler for fløjl Christmas strømper. Hvis du tror, at de bare kan være den samme gamle, er her Christmas Carnivals med oplysninger og forslag om ho for at gøre dem særligt.

* Den traditionelle røde og hvide strømper lavet af fløjl fås nu med en ekstra glamour. De er tilgængelige på andre farver som blå, grøn og brun, men de har alle de tykke hvide folder i nærheden af håndjern. Det er ved krydset af manchetten og det organ, at vi finder de brede gyldne rand, hvilket giver et kongeligt præg på det. Det brede fløjl manchet grænse kan være dekoreret med små klokker og stjerner.
* Rød eller brun velour Christmas Strømperne er også smukt dekorerede med pailletter samt perler. Disse har ikke den hvide kunstskind grænsen ved manchetter, men der er tunge udsmykning udføres der med bolden ornamenter og multi farvede pailletter. Guldet pailletter findes spredt jævnt over hele kroppen af strømper.
* The Velvet Christmas Strømperne kan også gives et personligt touch. Hvis der er en almindelig rød strømpe, kan du skære mønstre af juletræ eller en sølv stjerne på nogle andre fløjl stykke, som derefter kan sys om til strømper. Du kan også dekorere det fine flettede bånd nær manchetter.
* For at gøre en strålende fløjl Christmas strømper, kan du gøre brug af boblende perler og iriserende tråde at gøre mønstre af engel eller en hytte med en nattehimmel.

0 comments: