Personlig Christmas Stockings

Posted by Jiky at 7:26 AM

Saturday, December 26, 2009

En personlig Christmas strømpe er en perfekt arvestykke gave til et barn eller barnebarn. Christmas Carnivals har fået stil for personlig jule strømper fra klassisk til moderne håndmalet fra toppen designere, så din syning kompetencer giver de bedste resultater.

* Scandinavian Christmas Design er perfekte til at begynde en familie tradition med strikket uld. Hver strømpe er hånd-strikket med omhu for at strække sig over tiden. Iøjnefaldende farver er Cranberrry, Spruce Heather, Light Spruce Grey.
* Vælg fra trommeslager og Tree, Julemandens Liste, hjerter og engle, rensdyr Julemanden, Santa Mælk og Cookies og Santa's Vinkælderen i alle nuancer af Paternayan persisk garn.
* Cotton perle tråde, men dyrere end den tidligere, anvendes til Kris Kringle håndmalede Broderi design viser Santa bærer en gavepose klædt i stærk rød at tiltrække de små skarer.
* August Design som Madonna med Barn, tilbyder de smukkeste og mest begrænset Broderi mønstre malet i fuld farve i 10/20 Penelope lærred. Dette gør det muligt Stitcher til at gøre det Halvdelen Kors eller Kontinental søm eller Pettipoint. Yderligere garn og mat bomuld kan købes for Continental eller Basketweave masker.

0 comments: