Christmas Stocking Hangers

Posted by Jiky at 9:26 PM

Saturday, December 12, 2009

Christmas Stockings Hangers
Christmas bestandstæthed bøjler ved Christmas Carnivals er her for at passe på dem, der værdsatte besiddelser af dig. De er et enormt udvalg af stilfulde Stocking hængere til rådighed på markedet at vælge imellem. Bare sørg for, at du køber bøjle efter udseendet af bøjlen. Have det sjovt skue dine strømper før venner og familie.
Tips On Christmas Stockings Hangers

* Pinjekogle Stocking Hangers er udført i bronze. De er tunge nok til at holde 2 / 3 pounds og sikkert hold strømper på kappen. Filt puder på bunden beskytte kappe. Størrelsen er 5 "x 6". Størrelse omfatter ikke hængende krog.


* Den brass Santa Stocking Christmas Hanger er tung nok til at holde 2 / 3 pounds og sikkert hold strømper på kappen. Filt puder på bunden beskytte kappe. Størrelse er 6 "x 7". Koster det samme som "eaches".


* Den Sølv Deer Christmas Stocking Hangers er tunge nok til at afholde 2 / 3 pounds og sikkert hold strømper på kappen. Et par sølv rensdyr danner plus point. Størrelsen er 5 "x 6". Størrelse omfatter ikke hængende krog. Koster det samme som "eaches".


* Den charmerende kroge af Wrought Iron 5 «Christmas Stocking Hangers vil gøre din ferie dekorere lettere. Brug disse alsidige bøjler til at vise julen strømper, ferie ornamenter og farverige guirlander. Disse robuste og holdbare jern-belagt kroge kan holde flere pounds af vægt.


* Wrought Iron Stocking Hanger - Snowflake vil tage dig tilbage til din barndom foretrukne ferie historier. Display strømper, ferie ornamenter og farverige guirlander. Udformet af kvalitet smedejern, de er sikre på, at holde selv de tungeste Christmas strømpe.

0 comments: