Monogram Christmas Strømper

Posted by Jiky at 3:26 AM

Friday, December 25, 2009

Hvis du tilfældigvis at være under det indtryk, at monogrammer er der ikke længere i mode, er du trampede på forkerte tørv. Begrebet monogrammer har en meget lang slægt. Cave mænd indskrevet tegn og symboler på væggene til at etablere deres egen identitet, eller at deres egen klan. Det er således igennem monogrammer eller initialer vores navne, at vi gør vores tilstedeværelse og gør os selv til kende over for resten af verden. Shun bort fra alle hæmninger, og lad ikke jeres nabo griber ind på din fashion statement. Lad dit monogram Christmas strømpe taler mængder for dig.

* Hvis strikkede monogrammer på din mormors Christmas Stockings sætte dig ned, afviger fra den kliché. Satse på det mere trendy og moderne løsninger. Det er ret vanskeligt til tider til vores navne, at vi gør vores tilstedeværelse og gør os selv til kende over for resten af verden. Shun bort fra alle hæmninger og lad ikke jeres nabo griber ind på din fashion statement. Lad dit monogram Christmas strømpe taler mængder for dig.
* Hvis strikkede monogrammer på din mormors Christmas Stockings sætte dig ned, afviger fra den kliché. Satse på det mere trendy og moderne muligheder. Det er ganske svært til tider at optage et stort navn på manchetter af Strømper. Betale for dine initialer i stedet for brydning til at omfatte hele dit navn.

0 comments: