Pink Christmas Stockings

Posted by Jiky at 4:26 AM

Sunday, December 27, 2009

Hvad enten det er juletid, eller noget andet tidspunkt af året, Pink Christmas Stockings fortsat et varmt favorit for alle, uanset alder. Men man kan finde den bedste samling i butikker om vinteren i almindelighed og i julen i særdeleshed for den eneste grund, at strømper føler sig mest tryg i et køligt klima.

Pink, farven væskende varme og sindsro går ned godt sammen med alle aldersgrupper. Børn og nyfødte ser bedst i pastelfarver end i mørkere nuancer.

Så vidt voksne er bekymrede, kan de bortføre alle farver i stil i overensstemmelse med farven på kjolen er valgt, men pink har sin egen charme. Det er en errorous antagelse Harbor tanken om, at pink er hovedsageligt beregnet til børnene, som navnet antyder, dvs Baby Pink. Mørkere nuancer af pink ser måske ikke ud tacky hvis slidt med dæmpet nuancer af hvide, cremer og beige.

* Lyserød i sig selv, er sådan en sød og beroligende farve, at du ikke ville kræve alt for meget af dekorationer til det skønne det op.
* Hvad angår Baby's lyserøde Christmas Stockings, små klokker og elegant broderi med motiver af Santa, juletræer og kranse se pænt ud.
* Vil du give det et mere eksklusivt look, og vi mener vælge velour eller andet blødt teksturerede materiale og pryder toppen af strømper med en skind manchet at glemme de farvekombinationer.
* Blonder og hæklede foringer er smartere og nemmere at vedligeholde.
* Hvad angår voksne er bekymrede lysere nuancer af pink er at foretrække. Undgå for meget af dikkedarer eller blonder dekorative, da de ser overdrevet. Betale for pæne og elegante motiver, hvis du ønsker det.
* Pink Christmas Stockings for voksne ser bedst, hvis de har en netto-finish. Pink Velvet Strømper er en streng nej.

0 comments: