Christmas Tree Strømper

Posted by Jiky at 5:26 AM

Tuesday, December 15, 2009

Christmas Tree Strømper
Julen er rundt om hjørnet, og gæt hvad? Alle har travlt med at købe pynt til dekoration af hans eller hendes juletræ. Men hvad med at købe et juletræ Stocking eller kan være skik at udforme en, ifølge sine egne præferencer og smag. Lyder det interessant, ikke sandt? Her er vi, og giver dig nogle simple tips til, hvordan man gå omkring dekorere din brugerdefinerede designet Christmas Tree Strømper.

Tips om Christmas Tree Stockings

* Den juletræ Stocking er nødt til at have en rimelig størrelse, således at en forholdsvis anstændig størrelse juletræ, så det passer i komfortabelt forlader nok plads på kanten til yderligere dekorationer.


* Det er altid bedre at bruge en nuance, der ville gel godt ind i den grønne farve af træet. Komplementære farver, eller de typiske Christmas Farver som rød er ønskeligt, så langt som baggrund for træet er bekymret om sin helt på mode i disse dage til at vælge jazzede toner.


* Brug ikke for meget af dekorationer på den baggrund, da det er det træ, der skal fremhæves. Pænt broderet guld eller sølv margen bremsebelægninger se anstændigt. Udsmykkede snørrebånd og små satin dikkedarer kan også bruges.


* Sæt ikke tung klokker og nipsgenstande på juletræet. Der er nok plads på toppen til at rumme en sølv stjerne.


* Perler, pailletter, kan krystaller blive brugt til at fremhæve træet. Kobling lidt af broderier med perlebroderi kan føje et strejf af charme, mens på samme tid afspejler dine kreative bend.


* Tilpasning af Stocking med gravering dit navn på skind, velour, satin og manchetten af Stocking.

0 comments: