Gratis Christmas Stocking Patterns

Posted by Jiky at 2:26 PM

Saturday, December 19, 2009

Så igennem hundredvis af strømper i utallige butikker, men ingen af disse synes at være der, at kant, som du febrilsk leder efter? Må ikke blive skuffet.
Her er vi, giver dig med løsninger, som er bundet til at gøre underværker for dig. Hvis du er mere tilbøjelige til at give afløb for din kreativitet, kunne du faktisk sy din egen Christmas Stockings, låne en kunstnerisk touch til det ved at dekorere det med dine egne designs og sætter en ære i at bære det selv.

Hvis du tilfældigvis er blandt de få, der har en fascination for syet Stockings, vi har gode nyheder for. Ready-made Sy Christmas Stockings er også tilgængelige på butikker, der ville helt sikkert tage højde til dine krav og smager.

* Vi er alt for bekendt med strikkede Strømper. Finde en forskel denne jul ved at vælge Sy Christmas Stockings. Rack din hjerne til at opfinde nye designs og motiver. Sammen med forskellige stoffer, samt forskellige teksturer, da disse er kvintessens råstoffer til din hofte Sy Christmas Stockings dette år.
* Vælg en passende farve palle er meget vigtigt. Kontrasterende farver er de sædvanlige spil. Hvis du er dristige nok suppleant lyse og pastelfarver holde for øje, at de supplerer hinanden.
* Hvad angår textures, føle og stoffer der er tale om en lille smule af eksperimenter vil gøre mere godt end ondt. Filt, Brocades, fleece, fløjlspels Satin er de mest almindeligt anvendte materialer.
* Satin, kæden og sildeben masker er ideel til at definere margener, mens kroppen og manchetter se temmelig hvis smykket med appliqués, snørebånd og lyse motiver.
* For en mere luksuriøst look, linje manchetten med pels og udfyld dine initialer indgraveret på den cuff med perler, pailletter og krystaller eller blot vedhæfte pomponer og kvaster til at låne det en mere legende look.

0 comments: