Christmas Tree Shop Store

Posted by Jiky at 8:26 PM

Thursday, December 3, 2009

Juletræ shop butik er det sted, hvor kunstige juletræer, præ-lit juletræer, hvide juletræer og gigantiske kunstige juletræ er tilgængelige på lageret. Andre samleobjekter som træ smykker, stearinlys, figurative topiaries og lys er også udstillet i træ dekorationer.

Flere elementer, der vises i en standard juletræ butik Store er:

Engrossalg af kunstige juletræer - Fra 2 fods gangbro træer til 40-fods kommercielle juletræer er der et stort udvalg af præmien juletræer om et juletræ shop butik. Der er den smukke Balsam Fir, Douglas Fir, Tiffany Fir, Colorado gran og Pines Slim. Nogle af disse sammen med en kombination af klar og frosted mini lys giver indtryk af en skov, dækket med en frisk nyfalden sne. Speciale Træer som spiral træer, bold træer og hovedet prydtræer er fremragende til gangbroer, døråbninger og trange forhold.

Fiber Optic Træer Fiberoptisk juletræer, holografiske palme med julelys og fiber optic familien snemand træet er nogle træ genstande fremstillet af fiber optic. Magisk strålende, disse fiberoptiske produkter glæde selv de alvorligste Joakim.

Christmas Collectibles og gaver Candles, kranse, knælende Santa og Jesus i en krybbe er bare et par smukt designede Gaver. Tilføj en Douglas gran jule krans over din kappe eller dekorere din trappe skinnerne med pre-lit Garland. Opret en miniature Winter Wonderland med en jule landsby på din haven.

Julelys Shop for tema og traditionelle mini, istap, net, twinkle, ris, mikro-og LED-lys fra juletræet shop butik. Vælge mellem en række af smukke motiver som snefnug, stjerner, palmer, slik stokke og meget mere.

0 comments: