Engros Christmas Stockings

Posted by Jiky at 7:26 PM

Tuesday, December 29, 2009

Hvis du ikke har været i stand til at spare meget for denne jul, skal du ikke bekymre dig. Her er julen Carnivals med oplysninger om, hvordan du kan finde den bedste tilbud uden at bruge meget og gå for langt. Lets gennemse nogle af de Engros Christmas Stockings i tilbyder denne sæson.

* Den konventionelle overdådigt røde strømper med hvid fløjl fold i nærheden af manchetter er altid findes i overflod. Men denne sæson er de sportslige et nyt look med enten guld grænse på folden, hvor de røde opfylder de hvide gange. Udover dette kan du også finde de store følte engros Christmas strømper, som er lavet af hvide og røde filt stof. Du gør din strømpe bagud attraktive og unikke med dit personlige præg ved broderer det med pailletter eller syninger små klokker rundt om anklen.

* Den Mesh Christmas strømpe, som er lavet af meget lette nylon, er også en god mulighed for engrossalg af julen strømper. Med sin plastik kant der ligner den, den slik stokke, er det ideelt til opbevaring af dine julegaver.

* Er du træt af de sædvanlige røde og hvide farver i jule strømper? Denne sæson ser for strømper med bordeaux eller grønne organisationer, der kontrasteres med grønne og røde manchetter. Disse vil være let og billigt til rådighed denne årstid.

* Hvis du ønsker at bløde lodne se, men du har ikke råd til at købe de dyre kunstskind strømper, gå efter dem med syntetisk skind, som er foldet i løbet af manchetter, med plys rød krop.

0 comments: