Gratis Hæklet Christmas Stocking Patterns

Posted by Jiky at 11:26 AM

Sunday, December 20, 2009

Hvorfor ikke tilføje lidt mere varme til din julegave denne sæson ved Gifting din familie og venner noget, som er entydigt du?

Christmas Carnivals tilbyder dig nogle gratis hæklet Christmas strømpe mønstre for at hjælpe dig med at flette din kærlighed gennem garn.

* Er du træt af de samme Christmas mønstre juletræet og snemænd, prøve prikker som mønstre på hæklede strømper. Du kan bruge en mørkere brun eller røde som base, i mønstret for hexagoner. I disse sekskanter, kan du bruge hvide og nogle andre farver som grøn eller blå for det prikker. Brug den hvide for at fremhæve den polka prikker.

* For Gifting the crochet strømpe, må du tilpasse det efter persons smag eller lidenskaber. Hvis din ven har en fascination for musik, bruge sort og hvidt garn til at strikke de mønstre af klaver nøgler i håndjern med nogle noter i selve strømpen. Navne på personer, der altid være broderede eller vævet ind i hæklede strømper til at gøre den speciel.

* Den smarte cornrows gjort vandret eller lodret med skiftende farver kan også give en meget nøgtern se til din jul strømper. Sørg for, at de to lyse farver ikke er sidestillet eller det kan mar effekten. En tyk band vævet i hvidt kan knyttes til det nær manchetter og bånd kan være gennem det.

0 comments: