Christmas Stocking syning mønstre

Posted by Jiky at 8:26 AM

Monday, December 14, 2009

Jule strømper bære en væsentlig forbindelse med børn. Til opgave at lave smukke og elegante jule strømper kræver meget pleje. Christmas strømpe syning mønstre ville give dig nogle nødvendige oplysninger for at oprette dine egne håndlavede Christmas strømper.

Christmas strømper kom i rige velour skal håndteres korrekt. Følg mønsteret skridt til at frembringe smukke design på strømper. Antag, hvis du planlægger at strikke tallet af julemanden på strømpe vælge nogle særlige regler for at give strømpe en delikat og opsigtsvækkende look. Brug lyse bomuld tråde med at udføre den syning proces. Perler, pailletter og metalliske gevind kan benyttes til en større effekt. Santa Claus klædt i rødt og hvidt påklædning afspejler den traditionelle kjole i Santa. En blå hue med værker af perler bør være fint behandlet med at nå det perfekte niveau. Baggrunden for oplagring bør ordentligt matcher med farven tråde brugt til at strikke hele kroppen i Santa.

Christmas strømper, der kommer i rige velour skal håndteres korrekt. Følg mønsteret skridt til at retsforfølge de smukke motiver på strømper. Antag, hvis du planlægger at strikke tallet Julemanden på strømpe vælge nogle særlige regler for at give strømpe en delikat og spektakulære look. Brug lyse bomuld tråde til at udøve den sy-processen. Perler, pailletter og metallisk tråde kan benyttes til en større effekt. Santa Claus klædt i røde og hvide påklædning afspejler den traditionelle kjole i Santa. En blå hue med arbejder af perler bør være fint behandlet med for at nå det perfekte niveau. Baggrunden for oplagring bør ordentligt matcher med farven tråde bruges til at strikke hele kroppen i Santa.

Hvis du er i humør afbildende billede af dit kæledyr hund på strømper så sammen med det noget andet skal være syet til en større effekt. Sammen med hunden strik tallet af en Hund knogle, at dit kæledyr kan være glad for at se. Farven skal gå med baggrund i strømpen. Farverige silkebånd kan anvendes som hund krave. Det ville øge skønheden i strømpen.



Efter mest foretrukne Christmas strømpe syning mønstre give din jul strømper en trendy og moderne look. At indsamle flere oplysninger om julen strømpe syning mønstre betale et besøg på vores hjemmeside Christmas Carnivals. Glem ikke at dele din innovative ideer med os. Vi vil være mere end forpligtet til at samarbejde.

0 comments: