History of Christmas Stockings

Posted by Jiky at 12:26 PM

Tuesday, December 22, 2009

Christmas Stockings er en integreret del af juleferien traditioner. Skikken med gaver Christmas Stockings, som jul eller ferie, gaver er ikke nogen ny udvikling. Det har haft en længere slægt, end vi nogensinde kan tænke på. Hvordan Christmas Stockings kom til at blive betragtet som en varm favorit er hyllet i mystik.

Myter og fortællinger forklarer baggrunden for Christmas Stockings er mange. Men det mest accepterede legenden går sådan her.

A Kind adelsmand og Santa Clause
En slags adelsmand formøblet hele sin formue og ejendom, da hans kone er udløbet på grund af en sygdom, og forlod ham tre døtre. Så patetisk var hans tilstand, at han var nødt til at flytte til en bonde i hus og levede et liv i elendighed. Han havde ikke engang nok byttet til at få sin gifte døtre.
Santa Claus


Generøs som han var, besluttede St Nicholas at hjælpe dem ud, men anonymt. En nat red han op til deres hus og have opdaget, at alle var faldet i søvn, at han stille og roligt faldt tre poser med guld mønter ned gennem skorstenen, og de landede på strømper, at pigerne havde hængt op ved ovnen. Næste morgen døtre var henrykt med guldmønter, fandt de inde i deres strømper, som den var tilstrækkelig for dem at blive gift og de levede lykkeligt.

Selv i dag, børn i hele verden fejre denne dag ved hængning deres strømper i nærheden af pejsen. De fleste af de lande følger samme traditioner med mindre variationer. I Frankrig og Ungarn, børn holde deres sko af gulvbelægning eller i vindueskarmen, i Holland, de stak deres sko med hø og gulerod for hest Sintirklass.

Så børn, glem ikke at hænge din Strømper ved ovnen, for man ved aldrig, hvad din velsignelse i forklædning vil være ligesom.

0 comments: