Thomas Kinkade Christmas Strømper

Posted by Jiky at 8:26 AM

Monday, December 28, 2009

Hold din bredde årsag Thomas Kinkade Christmas Stockings er her for at feje dig væk fra dine fødder. Født i Sacramento i Californien den 19 januar 1958 Thomas Kinkade proklamerer sig at være "Painter of Light". Oprindeligt en amerikansk maler og generelt betegnes som en impressionistisk, hans malerier skildrer malerisk idylliske landdistrikterne locales, City og Hav hudafskrabninger, kirker, floder og listen synes uendelige.

Hans ånde under landskaber, og still-billeder er simpelthen ude af verden og er angiveligt lastet med bibelsk allegori.

Sin gode nyheder for kunstelskere da Thomas Kinkade har lanceret en ny vifte af produkter lige fra Christmas Stockings for Ted bjørne og lignende. Hvis din æstetiske sanser er åbenlyst raffinerede og ikke lade dig betale for den almindelige, her er Thomas Kinkade med sin samling af Christmas Stockings til rock dig.

* Er du er en kunst freak og religiøst deltage i alle Kunst viser i byen, er der ingen måde kunne du er gået glip af Thomas Kinkade malerier. Hvis hans sceneri enthrall du gå videre og køber en Thomas Kinkade Christmas Stocking med hans scenerier enten håndmalede eller blot trykkes på den med ekstra dekorative i form af tussles, velour og satin udjævningen.
* Kun de mest populære og mest værdsat malerier findes at være opført på den Christmas Stockings. Så du skal ikke være under indtryk af, at du kan bestille sceneri af dit valg, selvom du får at foretage et valg mellem dem, der er til salg.
* Nogle af hans billeder, der opstår på Christmas Stockings er victorianske jul, Beacon of Hope, jul Velkommen, Silent Night jul og Stanley Creek.

0 comments: