Christmas Stocking Indehavere

Posted by Jiky at 4:26 AM

Sunday, December 13, 2009

Christmas Stockings Indehavere
Hvordan man kan tiltrække Santa opmærksomhed for ham at fylde din strømpe med nogle særlige gaver? Nå, hvad så med nogle attraktive Christmas strømpe indehavere, der ikke blot vil hænge din strømpe, men også tilføje blænde til skorpe af skorstenen. Her er nogle forslag til opbevaring indehavere.

Tips On Christmas Stockings Indehavere

* Silver er en farve, som normalt er forbundet med julen, fordi den har den gnist af glinsende sne. Så julen strømpe indehavere, vil den skinnende sølv stjerne tilføje glamour til indretning til dit hus. Hvis du opdager stjerne for at være helt til en fælles mønster til opbevaring indehaverne, kan man også få snefnug tema sølv strop, som har et mønster af spredning ud blænding af lyset.


* Hvis du ønsker at lyse op din kappe med dit strålende jul strømpe holder, skal du gå til dem, lavet af akryl. Den farvede akryl er mønstret i form af snemænd, Santa Claus, engle, og levende grønne Juletræer.


* Jul strømpe indehavere kan også være forbundet med fotorammer. Disse fotorammer, kan enten være kvadratisk eller rundt formet med guldbelægning og en fast base.


* Hvorfor har ikke julemanden med sin magiske stok og sæk fyldt med gaver som den vigtigste skikkelse, der stod på tjavsede blå sky som model for din jule strømpe holder? Det vil være i perfekt harmoni til jul tema, og gøre din kappe.

0 comments: