Christmas butikker i New Hampshire

Posted by Jiky at 11:26 PM

Wednesday, December 2, 2009

Julen er den sæson af stor glæde og festlighed. Det er også sæson af hektisk shopping. Alle butikker i og omkring New Hampshire er pyntet med julehumør og er stor skare pullers.

Jule-butikker i New Hampshire er godt kendt for deres dekorationer og merchandise.

Alle amter i New Hampshire ligesom Belknap County, Coos County, Merrimack County, Sullivan County, Carroll County, Grafton Amt, Rockingham Amt, Cheshire County, Hillsborough County, og Strafford Amt har meget store Christmas butikker. Jule-butikker i New Hampshire tilbyder alt relateret til jul som juletræ, jul kranse, julekort, jule lys og Julepynt.

Men en jul butik der skal nævnes på grund af sin størrelse og kvalitet af julen varer er julen Dove Store, der ligger i Barrington, New Hampshire. Butikken er en af de største i landet med næsten 11 tusind kvadratmeter. The Barrington butik har en in-house design workshop, en Gold Key Department 56 skærm, en af de største udvalg af Byers 'Choice Dukker i New England, og en Starlight Christopher Radko galleri. Med sit store udvalg af ferie dekorationer, trendsættende display arbejde, og bredt udvalg af samleobjekter linjer, er det en oplevelse som ingen anden. The Christmas Dove er åben 7 dage om ugen fra 10 til 5. Fra november 1 indtil juleaften, vi er åbne mandag til lørdag fra 10 til 8, og søndage fra 10 til 5.

0 comments: