Christmas Stockings

Posted by Jiky at 12:26 AM

Saturday, December 12, 2009

Strømper
Da den længe ventede dag kommet tættere og tættere, som hver utålmodige øjeblik passerer forbi, du geare op til d-dag - det er tid til lidt sjov, er det tid til nogle underholdning, er det tid til nogle munterhed - det er juledag! Og når det bankede på døren, hvordan kan man glemme den sok-formet sæk, at børn hænger på juleaften, forventer, at Santa ville fylde det op med masser af gaver. Christmas strømper, som man kaldte det, er en herlig tradition, som har dryppede ned gennem århundrederne. Ikke kun børnene, selv de voksne får alt for ophidset med denne gamle tradition. Kommer den juleaften og i juledagene strømper regere verden.

Udtrykket »Christmas Stocking" teknisk refererer til den tomme sok-formet taske eller endda tomme sok, der kan ses hænge på juleaften. Det er tanken, at ville julemanden fylde posen op med en masse gaver som legetøj, slik, mønter, frugter eller andre små ting, der ofte benævnes jul strømpe fyldstoffer eller Christmas Stocking Stuffers. Da julen Strømperne er lille i størrelse, kan de kun indeholde de mindre begavelse. Men i disse dage, når vi tænker på julen strømper, vi ofte tænker på alle de jule gaver, uanset hvad deres størrelser.

Typer af julen Stockings:
Christmas Stockings kunne blive af forskellig art - de forskellige i størrelse, forskellige i materialer, forskellige i farve og design, og endda forskellige i figurer. Normalt er fortsat lille i størrelse og sok-lignende form, kan julen strømper har forskellige mønstre og dekorationer integreret på det. Forskellige dekorative strømper er tilgængelige på markedet til at tiltrække sig opmærksomhed fra kunderne. Broderi Christmas strømper og på tværs af sy Christmas Strømperne er meget populære, og er i efterspørgslen. Du kan også vælge fra forskellige Christmas strømpe mønstre. Du kan gå til Filt jul strømpe, mens hæklede Christmas strømpe godt kunne være en anden mulighed for dig også. Men mange mennesker elsker at have deres egen stil erklæring i deres jule strømper. Og det er netop årsagen til Personlig Christmas Stockings er blevet et kæmpe hit. Det giver dig muligheden for at fartøjet din egen stil der. Du kan vælge dit eget design, farve, størrelse og selv tekstur.

Hvad skal man sætte ind?
Christmas strømper kunne blive fyldt op af eventuelle gaver af dine valg. Men da størrelsen af julen strømpe er temmelig lille i de fleste af de sager, de mindre gaver er dagens orden her. Du kan lægge små stykker legetøj, chokolade, slik, frugt, og andre mindre gaver, som ikke optager for meget plads. Men du kan ændre dine indstillinger efter smagen af modtageren.
Strømper


Fyld op til jul Stockings

Det er en fantastisk glæde til børnene, når de se deres jule strømper har fået fyldt op. Og hvad kan være bedre måde at overraske dine børn såvel som dine nære og kære, end at fylde deres jule strømper. Gaverne sikkert vise din kærlighed og hengivenhed hen imod dem. Hvad enten det er dine børn, familien, venner, naboer, kolleger eller enhver, der bor tæt på dit hjerte, en julegave sikkert bringe smil i deres ansigter. Så starter julen Karneval i stor stil. Det er tid for sjov, det er tid for lykke, og det er tid for at gøre andre glade, og - Glædelig jul!

0 comments: