Christmas butikker i Edinburgh

Posted by Jiky at 8:26 PM

Thursday, November 12, 2009

Edinburgh nu betegnes som et paradis for shoppere er den mest kultiverede og ønskeligt shopping destinationer i Europa. Butikker, indkøbscentre julemarkeder og shoppinggader Edinburgh tilbyder hver en bid af det.

En bred vifte af produkter, der udstilles i Edinburgh butikker er forskelligartet ligesom selve byen. Christmas butikker i Edinburgh AMID

den storslåede baggrund af Edinburgh Castle flimrende under stjerneklar nat er fuld af sjov og spænding.

Mens shopping tage et kig ind i Royal Mile og find din berømte strik stykker i Skotland. Tilføj på din liste skotske cashmere trøjer, antikviteter, skotske cd'er, skotskternet uldne produkter, skotske sækkepiber, bånd, plader og endda skotske shortbreads. Byens centrum er kendt for sine imponerende indkøbscentre som Princes Mall og St. James 'butikscenter. Både indkøbscentre er oversået med specialiserede butikker, designer tøj og elektroniske apparater. Fort Kinnaird Indkøbscenter-UK's største 'out-of-town' butikscenter er Beliggende her i Edinburgh. Gå ikke glip af at betale et besøg i wyrd butikken for at indsamle gaveartikler, crystal ware og aromatiske olier. I George's gade bred vifte af designermærker er tilgængelige på forskellige intervaller. Tag en gåtur langs Princess Street og sætte et blik på julen produkter i vid udstrækning vises. Christmas butikker i Edinburgh er perfekte rejsemål for kræsne kunder til at hælde i. For at indsamle flere oplysninger om julen butikker i verden logge ind på vores hjemmeside Christmas Carnivals.

0 comments: