Christmas butikker i Prag

Posted by Jiky at 4:26 PM

Wednesday, November 25, 2009

Som enhver anden del af Europas Prag også venter spændt for fremkomsten af sæsonen. Prag betragtes som juvelen i kronen i Centraleuropa byder på en storslået kulisse at være vært for dine juleindkøb. Christmas butikker i Prag er fyldt sjovt og spændende at krydre ferien. Christmas Carnivals giver detaljerede oplysninger om Christmas butikker i Prag.

Europark Shopping Center, Myslbek, Palace Metro og Shopping Center Eden er den ideelle shopping steder for dig at gå ind i Prag. Debenhams er et populært stormagasin overstiger i mange forskellige designere, der kaster en overvældende appel om kunderne. Debenhams er også kommet op med sin egen unikke eksklusive designer-samling "Designere på Debenhams". Mark og Spencer har en anstændig udvalg af moderigtige klinger, der er tilgængelige i de bedre priser. Når det kommer til designer mærker og vestlige glitz den imponerende indkøbscentre regel staten, men for at indsamle de autentiske Bohemian emner, du skal besøge udendørs julemarkeder i Prag. Old byens Havelsky trh er et ideelt sted for dig at vælge træ legetøj, gaveartikler, perler og marionetter.

Hvis du søger efter fransk glas ved Galle, Daum, Legras derefter det endelige bestemmelsessted fingrene på The Papilio Antiques Shop. Den virkelige attraktion i butikken er Loetz bøhmiske glas, en af de rigeste samlinger i Europa. Med henblik på at indsamle flere oplysninger om julen butikker i verden logge ind på vores hjemmeside Christmas Carnivals.

0 comments: