Christmas Stores i finland

Posted by Jiky at 10:26 AM

Friday, November 13, 2009

Hvis du ønsker at låne en kreativ og eksotisk touch til din shopping til julegodter denne juletid, efterlader de lokale markeder, væmmelse du som sælger de samme gamle jul brusere år efter år. Trin uden dit hjemland og bon voyage til Finlands Rovaniemi, et sted ingen andre end Santa's hjemby.

Det siger sig selv, at dine børn vil vende til det på det første går, men der er masser i vente for voksne også. Finlands smukke søer og skove og uberørte områder af åland er forpligtet til at forlade dig awestruck, og dens Lapland, Europas sidste vildmark område flokkedes med rensdyr har næppe undladt at imponere nogensinde før. Gør din Christmas shoppingtur i Finland i en mini-ferie og hjembringe den største i Santa legetøjet fra de hippeste Christmas butikker i Finland. Pak kufferten og sætter sejl til Finland!

Finlands håndlavede produkter er helt unikke og har originale finske graveret design og indskrevet på dem og dermed tjener som et kærkomment pusterum fra køre af møllen, kliche marked varer, der oversvømmer de indkøbscentre i jule-tid.

Nedenfor er en liste over butikker og forretninger, der kan gøre dine indkøb meget nemmere i Finland.

Oprindeligt en sukkerfabrik, Kiseleff Bazaar er et paradis for shoppere. Du får sandsynligvis tabt midt i det brede udvalg af håndlavede produkter, der spænder fra dyner, brusere, stearinlys til noget, du kan tænke på.
Hvis man går i to minutter fra Esplanade der står Taito Shop Helsky som specialiserer sig i julen te og liquorices.
Stop ved, at købe et par af de knapper, perler og smykker Aarikka har at tilbyde, eller bare skynde dig til finske design institutter Iittala, Aarikka, Marimekko og Artek at få fat i stykker af sirlige møbler, grydelapper og designer Vaser.

Rush, og får dine billetter reserveres nu, eller du kan bare ender med at miste denne store mulighed.

0 comments: