Christmas Stores i Portugal

Posted by Jiky at 9:26 AM

Wednesday, November 25, 2009

Portugal er et ideelt sted for juleindkøb, fordi, om vi er på udkig efter souvenirs i små butikker eller tøj i de store indkøbscentre, vil du aldrig være skuffet i form af sort og entydighed af produkterne.

Her er jul Carnivals med oplysninger om julen Stores i Portugal, hvor du kan kigge efter gaver og godter. Portugal er berømt for sine lædervarer strikkede beklædningsgenstande, trendy beklædning og vigtigst af lertøj, keramik og fliser. Lissabon, hovedstaden i Portugal har nogle af de berømte shopping områder i landet. Centro Vasco da Gama indkøbscenter med 164 forretninger og Mall of Centro Colombo, som er Den Iberiske Halvø's største mall med over 420 butikker og 60 resturants er andre vigtige og populær shopping knudepunkter i byen.

Amoreiras Shopping Center er et stort indkøbscenter med 275 butikker, der har butikker af berømte designere, showrooms af internationale mærker og srecialized detailforretninger. Sammen med dette er der også 10-screen movie kompleks, og nogle af de bedste resturants for dig at slappe af, som du handler. The boulevard Avenida da Liberdale er et andet stort shopping er i Portugal. Her kan finde store udstillingslokaler af internationale mærker som Hugo Boss-, Emporium Armani og Escada. Men hvis du vil noget væsentligt portugisisk i stil og smag, de butikker, du skal tjekke ud, er Chaido og Barrio Alto.

0 comments: