Christmas Filt Crafts

Posted by Jiky at 8:26 PM

Thursday, November 5, 2009

Snemanden er den mest bedårende håndværk Christmas. Det er en varm favorit af børnene. Snemænd's tøjlerne i hvert juleartikler fra ornamenter to figurer gave-wraps og tags. Nedenfor er et par jul snemand håndværk ideer, hvor du kan prøve at lave her til jul.

Muslinge Snemand - Dette lille sød snemand er lavet af muslingeskal, søstjerner ornament og lidt lim. Dette kan bruges til julebordet dekorationer.

Snemand Bell Smykker - Disse sne mænd er lavet af forskellige størrelse malet hvide runde Klokker. Disse er perfekte juletræ ornament.

Snowman Lys - Det er smukt bolden stearinlys støbt i form af snemænd. De gør dejlig indendørs display.

Snemanden Treat Box-Det er fint Christmas behandle kasser af træ boks og kun få lag hvid maling. Snemanden på dette felt er en færdig snemand fra ufærdige træ del af et fartøj butik.

Snemand Spejle - Dette sparkly snemand er lavet ved hjælp af små spejle fra en sort pack fundet i et fartøj butik. Lim to af hver størrelse sammen, back-to-back med en længde på bånd i mellem, forlader nok til en bøjle, hvis du gør et ornament.

Snemand Angels - Der er tale om meget små snemænd engle lavet af papir, filt stof, og perlebesat wire. Disse kan leveres som julegaver til børn eller anvendt til jul scene dekorationer.

0 comments: