Ocho Rios Christmas Cruises

Posted by Jiky at 6:26 PM

Sunday, November 8, 2009

Ocho Rios Christmas Cruises
Sail away med den glade bølger og erfaring med ånden i sæsonen skjult i eksotiske steder. Ocho Rios Christmas krydstogter bringer dig til den betagende placeringen af frodig jungle, hvide sandstrande, brusende vandfald, bjerge osv.

Listen over Ocho Rios Christmas Cruises

* De forrevne kyster Ocho Rios vinke dig til at udforske den pragtfulde skønhed skjult i land fortryllelse.


* Nå, du er velkommen til at tjekke de private strande, friske hummere, og Irie mennesker. Ocho Rios Christmas krydstogter tilbyder eksklusive afbudsrejser til en til at komme i hvert år, og hvis faciliteter er ikke mindre end luksus hoteller.



* Den Christmas krydstogter giver dig verdensklasse faciliteter og luksus. De skandinaviske stemning vinker folk til bord i stort tal.


* Restauranterne er tilbedt med åbne pladser og smukke marina at undersøge det kølige vand, mens svømning.


* Smag på lækre retter og nyd julefrokoster at lyse op i dit Juledagene. De rolige og elegante udseende skibe er mere end fortjener. Den sensuelle skønhed af sted tilbedt med en sjov kærlig temperament er et ønsket sted midt i det caribiske øer.


* Den skønhed af sæsonen er ufuldstændig uden at opleve den geniale azurblå af det Caribiske hav. Nå, du kan vælge mellem følgende krydstogter det bedste, der passer din pengepung og smag-7 Night Caribbean Christmas Cruise, Miami-Miami, vestlige Caribien Stay Og Cruise og Caribien jul og nytår.

0 comments: