Christmas Stores i Ohio

Posted by Jiky at 3:26 PM

Monday, November 23, 2009

Ohio, ud over at være kendt for sin sceniske skønhed Flaunts sin historie i stil. Beliggende midt grøn frodighed og stat forestlands, Ohio en aktiv deltager i den amerikanske borgerkrig er nu en midt vestlige stat i De Forenede Stater.

Ganske mange multietnisk og mulit flersproget samfund co-exhist side om side i Ohio, som lige fra Begyndelsen var flokkedes af indvandrere fra New England, den mellemøstlige stater, Appalachia, og den øverste syd, der kom og slog sig ned her og dermed bliver til en beboelig grund. Oprindeligt en del af det nordlige Central Region, Ohio er nu en del af De Store Søers region. En perfekt Sammenlægningen i alle områder, Ohio er en geografisk og kulturel korsvej, der stort set ikke har undladt at imponere nogensinde før. Christmas butikker i Ohio, er smarte og trendy, så få fat i hvad cool stuffs du kan lægge dine øjne på under en gåtur ned baner i Ohio.

Nedenfor er navnene på nogle shoppingcentre og butikker i spidsen byer Ohio. Chapel Hill Mall flaunting 100 specialmedier forråd og Rolling Acres Mall i Akron, er de mest eftertragtede butikscentre for julegodter. Hvis du søger ud for en forretning, der kan forsyne dig med gourmet kurve og eksklusive brusere, ikke gå glip af en stop-shop, en gave husket i Cleveland.

Designbutikker i Cleveland er masser, prøve disse butikker for nogle cool og hip eksotiske foderstoffer. Tower centrum og Cleveland Arcade er hot valg for julen. Andre indkøbscentre Anseelse er Tri County Mall, Macy's Fountain Place, Tower Place, Kenwood Towne Centre og Saks Fifth Avenue afdelingerne butik i Cincinnati.

Dayton Mall består af 180 specialbutikker, varehuse og restauranter Flaunts butikker som JC Penney, Sears, Gap, Macy's, Victoria's Secret og Spencer Gaver, mens Columbus City Center er placeret i hovedstaden i Columbus huse butikker som Lazarus, Brooks Brothers og Georgiou blot at nævne nogle få. Hvis du allerede er savlen, pak din taske og sætter sejl mod Ohio.

0 comments: