Christmas Stores i Sverige

Posted by Jiky at 7:26 AM

Saturday, November 28, 2009

12000 miles af naturskønne kyst, idylliske skov, og sø tæt besat landskaber, billedskønne byer Uppsala, Visby, Lund og oven i købet den smukke hovedstad Stockholm er bygget på 14 øer, det er, hvad Sverige drejer sig om. Ice Hotel, Sveriges største attraktion flaunting en is katedral i Jukkasjärvi tiltrækker turister i tusindvis hvert år.

Hvis du går fra Stockholm standarder, kan Sverige ser ud til at være et smart, pæn og ordentlig sted væskende umådelig velstand og stil. Men lad ikke den berygtede høje priser i Sverige skræmme dig væk! Julen fejres med stor fest og juble i næsten to måneder i Sverige og dermed også, hvis du tilfældigvis er faldet i på denne tid af året, du kan få for at finde den bedste vilkår som alle butikkerne er stablet med deres ferie rekorder. Christmas Stores i Sverige i sig selv et syn at se efter i feriesæsonen som deres festlige dekorationer kan let sætte mange andre lands julepynt til skamme.

Nedenfor er navnene på et par butikker og forretninger, som man kunne huske på, mens tur Sverige til jul brusere. Nordstan, det største indkøbscenter i Skandinavien med omkring 170 butikker og 150, kontorer i Göteborg er værd at betale et besøg. Tyresö Centrum er en international stil lukket shoppingcenter i Bollmora som er placeret i den kommunale centrum Tyresö og huse 74 butikker sammen med andre sociale og forretningsmæssige enheder.

Andre søgte efter butikker Stuk Manufaktur in Vallgraven (voldgraven) kendt for sine cowboybukser, Hattbaren i Södermalm, Yoko in Yap Vallgraven (voldgraven) for sandles, Slipsknuten in Vallgraven (voldgraven) en forretning udelukkende er dedikeret til bånd, Pasta Fresca Aldardo in Vallgraven (voldgraven) for fødevarer, Serieh rnan in Linnéstaden for tegneserier, Skivf nstret i Södermalm, Adam & Eva i Nörrmalm Gallerian / City, Champagne i Vallgraven (voldgraven), Kungliga Slottet i Den gamle by (Gamla Stan) , Vasamuseet in Djurgården, Bl s & Kn da i Södermalm, Bigbelly SE i Östermalm, NK i Nörrmalm / By, Aff rshuset Slussen in Sodermal.

0 comments: