Christmas Feriepakker

Posted by Jiky at 4:26 AM

Sunday, November 8, 2009

Christmas Vacation Packages
Har du planer om at gøre noget anderledes denne jul? Hvorfor ikke tage en ferie? Du kan gå til en eventyrlig ferie eller nøjes med en beroligende ferie ved havet.

En pilgrimstur tur til Betlehem er en anden stor juleturnéen idé, at du kan overveje, eller fange den sande ånd af julen, og med midnat slæde forlystelser og et glimt af julemandens værksted, med et besøg på Nordpolen! Vælg mellem de forskellige muligheder for julen feriepakker. Læs om yderligere for nogle interessante juleferien ideer.

Juleferien pakker - Caribien

* Luk øjnene og lyt til musik af bølgernes skvulpen mod kysten. Dase i den dejlige strande og bade i det azurblå vand i havet, ferie i jul i Caribien, lover mere. Om natten kan man nyde julestuer, komplet med et besøg fra St. Nick, som helt sikkert vil glæde jeres børn og børnebørn. Er du planlægger en stor julefest med din familie og familie? Hvis ja derefter gemme op med "all inclusive juleferien pakker, 'det dækker udgifter til leje af en hal, og selv udgifter til mad! De fleste af de hoteller kommer med særlige tilbud i løbet juletid. Tilbagediskonterede satser tilbydes ofte til store grupper. Så nyd den ægte jul med en stor familie ferie!

Juleferien pakker - Nordpolen

Nyd en magisk jul på Nordpolen. Du kan vælge mellem Nordpolen i New York eller i Alaska. Deltage i midnat masse, der ankommer til kirken i en slæde. Juleferien pakker er på tilbuddet fra november til december. Pakkerne indeholder noget for enhver (gammel eller ung) - et smugkig ind i Julemandens værksted, slæde forlystelser, måltider, indkøb og musik. Hvis du i Alaska, skal du ikke gå glip af Alaskan Hundeslædetur, som er højdepunktet for mange juleferien pakkerne. Alt dette er komplimenteret af en komfortabel indkvartering.

Eventyrlysten juleferien pakker

Leder du efter nogle gyset og spændingen denne jul? Hvorfor ikke tage en eventyr tur gennem maya-landskab i Mellemamerika. Soak i mayakulturen, som du slidbane tværs af regnskov og vandre gennem rå terræn. Juleferien pakker inkluderer ture til forskellige antikke byer, spa behandling, ophold i hytter (som også inkluderer alle måltider på dagen) og endog lufthavnen. Kast i aktiviteter som mountainbike, kano ture efter spor af naturhistorien, ridning og wrap det op med en tur i solnedgangen. Det skal nok blive en uforglemmelig juleferie.

Juleferien pakker - Grækenland

Nyd det bedste af to forskellige Christmases med en ferie. Der er sjove fyldt gala begivenheder, du kan deltage. Der er også rolige gudstjenester og massekommunikation. For at kunne nyde et sandt byerne jul, ophold i Athen. For et glimt af traditionelle græske jul og til at kende de forskellige associerede told, kan du besøge nogle af de maleriske landsbyer. Hvis julen magi shopping til dig med et stort "S", så du kan nyde dette i videst med mange butikker i Grækenland, invitere dig til gennemse. De fleste af de jule pakkerejser tilbydes omfatter sightseeing-ture, besøg hos gamle landsbyer, et ophold i et komfortabelt hotel og en chance for at nyde flere Julearrangementer.

Juleferien pakker - Vermont

Hvide sneklædte pragt samt et par ski, og du er klar til at flyve! For Avid skiløbere, tilbragte juleferien skiløb er en perfekt måde at nyde ferien ånd. Vermont er en skiløbere paradis med en række af ski ruter, til rådighed for både nybegyndere såvel som erfarne skiløbere. Ferie pakker til jul tilbydes af mange af hotellerne. Bortset fra skiløb du kan også nyde nogle gammeldags julen.

Mangler du spænding og Lystighed forbundet med at sætte op dekorationer eller udsmykning af juletræet? Mens ferie, behøver du ikke at gå glip af disse enkle skikke. Nogle af de hoteller, arrangere aktiviteter, såsom 'tilslutte julepynt.', Hvor gæsterne hjælpe med at sætte op julepynt, for ikke at glemme det træ, som skal dekoreret med lys og andet tilbehør.

Christmas Pakkerejser - Walt Disney

Fejre jul med Mickey, Anders og Fedtmule i år. Hvert år, i løbet af højtiden du er inviteret til sjove fyldt verden på Walt Disney. The Osborne familie Spectacle of Lights og det magiske rige er nogle highlights i din juleferien brugt på Walt Disney. Med mange af dine foretrukne tegnefilmfigurer stede, sin er i sandhed en animeret fest! The Candlelight procession, med lyden af fortællerens stemme fortæller historien om jul, er et årligt ritual at du ikke må gå glip af.

Juleferien i Bethlehem

How about ekspedition dine julekort, med et stempel i Betlehem? Ja, en lille by gemt væk i Litchfield Hills i Connecticut, med navnet på Betlehem er blevet den årlige pilgrimsfærd center for mange mennesker. Byen, der ligger 150 fra miles Boston, og omkring 100 miles fra New York er centrum for mange turister ved juletid. Den vigtigste grund til at besøge dette sted er at få de "Betlehem" poststemplet på julekort.

Din ferie vil blive markeret med et gensyn med lille krybbe i Betlehem, hvor baby Jesus er ved at blive født. Et besøg på julemandens den (den gamle skolebygning) samt et kig ind i 18. århundrede Bellamy - Ferriday hus, hvor et ornament gøre Workshoppen er afholdt, er også inkluderet. Du kan også købe lokal keramik og andre souvenirs fra klosteret Regina Laudis.

Kast med en ferie ved juletid er en af de bedste gaver, du kan give dig selv og dine kære. Julen betyder, møde familier og bruge kvalitets tid sammen. Hvilken bedre måde at omfatte julen, end at tilbringe den med mennesker, du holder af. Julen feriepakker tilbyde jer sjov udfyldt ferie til en destination efter eget valg, at også på nedsatte priser!

0 comments: