Christmas Crafts bordpynt

Posted by Jiky at 5:26 AM

Tuesday, November 3, 2009

På tidspunktet for julefest folk udsmykke deres hjem med lys, kunsthåndværk, smykker og forskellige andre prydgenstande. Hvert eneste hjørne såvel som det ydre af huset er smykket med prydgenstande. The Christmas Crafts For bordpynt er lavet hjemme eller bragt fra markedet

The Christmas Crafts For bordpynt varierer fra hinanden i deres form og struktur. Nedenfor er en liste over materialer og instruktioner, der er forpligtet til at følge for at gøre en særlig tabel håndværk.

Nødvendige materialer:

* Pinecones, Pine Garland, Tranebær
* Garland, Tranebær
* Lys
* Julepynt
* Kunstig eller frisk blomst arrangement
* Rød eller grøn studs eller søjle stearinlys
* Messing eller træ lysestager
* Fruits
* Decorative Bowl
* Dug, bordløber, sted, måtter og servietter
* Hand-male ferie motiver
* Kina retter eller særlige retter
* Brev poser
* Jul slik, nødder eller andre små nipsgenstande.
* Wooden serviet ringe eller andre typer serviet ringe
* Brass Charger plade (ekstraudstyr)

* Køb en kunstig eller frisk blomst jule arrangement, og bruge det som tabellens centerpiece.
* Brug stearinlys for at lave din egen jul centerpiece. Sæt røde eller grønne studs eller søjle stearinlys i messing eller træ lysestager og arrangere friske eller kunstige fyrretræ Garland, pinecones og tranebær rundt om basen.
* Sæt en stor, dekorativ skål i midten af bordet og fylde det med forgyldt frugt og forgyldte pinecones. Arranger fyr blomsterkrans rundt i bunden af skålen og scatter jul samler hele Garland.
* Læg stykker af frisk fyrretræ Garland i en stor dekorativ skål og sted, rød og guld kugle pynt på toppen. Arranger større stykker af fyrretræ blomsterkrans omkring bunden af skålen. Sted taper eller søjle lys på hver side af skålen, og dystre det kunstige lys i rummet, så lyset fra stearinlys kommer til udtryk gennem centerpiece.
* Indstil din tabel med dugen, bordløber, sted, måtter og servietter. Brug udskriver sparsomt for at undgå at din tabel en travl udseende og for at holde opmærksomheden fokuseret på centerpiece.
* Brug serviet ringe, der afspejler den sæson, samt Hand-male ferie motiver på almindeligt træ serviet ringe eller bruge andre former for serviet ringe. Usædvanlig serviet ringe, som stilles til dem til at ligne dele af tranebær kan også bruges.
* Brug Kina retter eller særlige retter, som viser Christmas motiver. Hvis du bruger en masse ferie udskrive stof til at dekorere din tabel, brug retter gjort i at koordinere, solide farver og supplere dem med messing oplader plade.
* Sæt en lille gave ved hvert bord indstilling, der er samleobjekter Julepynt eller lille pose sække fyldt med hjemmelavet jule slik, nødder eller andre små nipsgenstande.

0 comments: