Christmas Stores i Grækenland

Posted by Jiky at 2:26 PM

Saturday, November 14, 2009

Hvis du planlægger at gøre din julehandel i den historiske by i Grækenland, her er julen Carnivals give dig oplysninger om de forskellige shoppingområder og julen Stores i Grækenland.

Hvis Athen er din første stop til shopping i Grækenland, her kan du hoppe rundt butikker og gemmer alle i løbet af dagen, især i julen, når butikkerne er åbne til sent om natten. Ermou Street er nok det bedste sted i Athen for at lede efter tøj til både mænd og kvinder.

Gaden er foret med butikker af internationale mærker og butikker af lokale designere. En af de interessante forhold er, at her vil du finde varer til langt billigere end i resten af Europa. Grækenland er det bedste sted at købe gaver til venner og familie i julen. Monastiraki i det centrale Athen er det bedste sted at se dem. Fra tæpper til flokati sirlige træ redskaber, er der en bred vifte af kunsthåndværk, som du kan vælge fra. Smykker er en anden stor attraktion i Grækenland. Byen Athen især er berømt for sin vifte af butikker speciale i guld og sølv smykker af traditionelle antikke græske design sammen med den meget trendy mode. Ved afrejse på smykker, der ikke glip af Komboloi eller bekymre perler, som er unikt Grækenland. Pelsfrakker er den anden store attraktion i Grækenland. Shopping i Grækenland vil være ufuldstændig uden det fashionable pels, som er lavet med den verdensklasse skind fra den vestlige del af Makedonien. Butikker i Emrou Street i Athen har også nogle af de butikker, som specialiserer sig i pelsvarer.

0 comments: