South Pacific Christmas Cruises

Posted by Jiky at 10:26 PM

Monday, November 9, 2009

South Pacific Christmas Cruises
Pusterum fra den ensformige daglige liv og ånde frit i eksotiske steder i det sydlige Stillehavet. Den fantastiske sceniske skønhed, vinker folk til at hælde i stort tal for at udforske uberørte skønhed i Fransk Polynesien, Cook Islands, Amerikansk Samoa, Fiji og kan andre afsides steder.

List of South Pacific Christmas Cruises


# Sydlige Stillehav Christmas krydstogter tager dig væk til fascinerende steder af betagende skønhed, der udtrykker skønheden i sæsonen fra alle hjørner.


# Gør din dag herlige og nætter romantisk tur gennem den fortryllende destinationer formidle budskabet af skønhed og ro.


# Den berømte krydstogtskibe omfatter navne på prinsesse Cruise Line, Stillehavet Cruises og andre.


# Udforsk de undersøiske sceniske skønhed af revet omkring Raiatea. Tur langs spændende hvide sandstrande og føle varmen i sæsonen skjult i den betagende landskaber.


# Ombord på luksus krydstogt får Reef Escape og nyde den uberørte strande kombineret med fjerntliggende øer. Smag på bred spredning af fisk og skaldyr og sover med Trommehvirvlerne stede for at minde dig om den kærlige sæsonen. Togterne fås med luksuriøse bekvemmeligheder og bekvemmeligheder, som gør dine rejser en vidunderlig oplevelse.


# Før slå sig ned med et krydstogt, du skal foretage en forudgående beslutning fra øerne, du vil besøge, hvor meget du er sikker at bruge og hvor længe du sørger for turen. Du er nødt til at vælge det perfekte cruise ud af den store parti til rådighed.

0 comments: