Christmas Stores i Delaware

Posted by Jiky at 6:26 AM

Thursday, November 12, 2009

Julen er en længe ventede begivenhed, og man kommer til at se hele verden glæde på FAG slutningen af året, da det er en festival, der binder eftertiden i én. Men julen er en helt ny dimension i USA, hvor det bliver fejret med stor pomp og pragt, og det er her, at den forudsætter en animeret form.

Delaware, en af de otte, Sydatlanten stater i USA og almindeligvis benævnt "First State" (som det var den første til at ratificere den amerikanske forfatning) er et smukt sted på Atlanterhavet Kystsletten som roser sig selv for at være en af de første tretten kolonier af USA. Klimaet i Delaware, er vidunderlig, da det skaber en perfekt blanding mellem den kontinentale og den subtropiske således gøre aftenen spadsereture på de sandede strækninger af Rehoboth, Indian River og Little Assawoman Bays en ren oplivende oplevelse. Men hvis du ønsker at tilbringe din før julen dag langt fra maddening publikum i en fredelig locale men samtidig butik til din jule brusere fra nævnte sted, kommer til Delaware. Christmas Stores i Delaware, er chic, trendy og sker. Kom og se dem selv ud af det.

Shopping i Delaware kan opdeles i tre på hinanden følgende dele på grundlag af de tre kolonier det huse. Indkøbscentre i New Castle County er følgende: --

Christiana Mall

Christiana Town Center

Concord Galleri

Concord Mall

Peoples Plaza

Værftet Butikker

Landsbyen Trolley Square

Indkøbscentre i Kent og Sussex amter er Dover Mall og Rehoboth Strand Tanger Outlets hhv. De bedste Gavekurve findes i C & D Gavekurve, Patty's Plant Shack i New Castle County og Basket Pakker og Cookie Bouquet i Sussex County. Gaveartikler massevis. Bloom, B'Dazzled Design og Næsten historie er ganske populært.

Hvis du er på udkig efter Slik, så glem ikke at besøge Candy Bouquet, Harry og David, Hickory Farms, fru Felter blot at nævne nogle få.

Hvis du er på udkig efter specifikke julegodter gerne Apparels, kan du huske nogle butikker ligesom Avenue, Banana Republic, store hunde i New Castle County, eller du kan nøjes med tjekke Bandana og Disney udsalgssteder i Sussex County. Du kan prøve detailbutikker og afdelings-Stores også. For flere detaljer om julen Stores i Delaware logge på Christmas Carnivals.

0 comments: