Christmas butikker i Sydney

Posted by Jiky at 9:26 PM

Saturday, November 28, 2009

Den største australske by nestled i det sydøstlige Australien på den Tasmanske Hav; Sydney er et ultimativt shopping destination for fornøjelse kærlig shoppere.

Christmas butikker i Sydney er fri for stress og jag modsætning til andre kosmopolitiske byer. Den bedste funktion af shopping i Sydney er, at de butikker og indkøbscentre er i kort afstand fra hinanden og dermed gør opgaven med shopping lettere.

Mens der beskæftiger sig med julen butikker i Sydney ville det være uretfærdigt at forlade bag navnet på Queen Victoria Building. Et fantastisk eksempel på viktorianske arkitektur er oversået med 190 designer labels og specialmedier butikker til at opfylde kravene til kræsne kunder. The Strand Arcade er hjem for Australiens top designer labels, juvelerer og boutiques. David Jones betragtes som Sydney's ældste stormagasin sælge bedste og mest eksklusive varer. Det er en af verdens eneste stormagasiner stadig kører under det oprindelige navn. Det bedste sted at vælge for at shoppe, mens den kører kort tid er Glasshouse and MLC Center, der er indbyrdes forbundne med hinanden med en overdækket Overføring.

Chifley Plaza er et hjem for verdens mest smarte og store internationale mærker. Der er nogle udmærkede markeder puttet i Sydney, hvor du kan finde tøj, håndlavede inventar og bages julegodter. For at indsamle flere oplysninger om Christmas butikker i verden logge ind på vores hjemmeside Christmas Carnivals.

0 comments: