Christmas Stores i Pennsylvania

Posted by Jiky at 12:26 PM

Tuesday, November 24, 2009

Pennsylvania giver dig uendelige muligheder for julegaveindkøb i dens forskellige shoppingcentre og afdelinger forretninger. Her er julen Carnivals med oplysninger om Christmas Stores i Pennsylvania.

I næsten alle byerne staten Pennsylvania er der indkøbscentre og pladser, så uanset om du er i DuBois, Tranebær eller Washington, kan du opleve den unikke og forfriskende shopping oplevelse. Byen Pittsburgh er et vigtigt industriområde i staten, og derfor her, vi finder mange shopping områder. Der er så mange som seks indkøbscentrene i byen og den mest berømte af dem er den Ross Park Mall, som indeholder over 150 butikker på berømte navne som Sears, Macy's, JCPenny og Kaufmann's, og den sydlige del Hills Village Mall.

Dette indkøbscenter er oversået med over 130 butikker, og har rigtig mange underholdning og forfriskninger som et 10-skærm biograf og en række fødevarer domstole og restauranter. Plaza og Retten i King of Prussia anses for at være den næststørste indkøbscenter i landet. The Mall er møbleret med ni afdelinger gemmer og over 400 butikker. Pennsylvania er ligeledes et sted hvor du kan finde nogle af rytmen elementer på enestående tilbud i sin forretning indkøbscentre. The Crossing Premium Outlet beliggende i Pocono Mountains kan give dig den bedste shopping tilbud. Her, du kan handle for nogle af de mærkevarer tøj og sko med en rabat på 25 til 60 procent.

Fabrikken forretninger på georgisk Place kan berøve dig af din opsparing med deres spændende rabatter. Staten Pennsylvania kan ideelt set tage højde til dine behov til unikke gaver til din familie og venner denne julen. Check out America's First Christmas Store til en uforglemmelig shopping-oplevelse. Hvis gaveartikler form over hele verden, så alle, at du lægger din hånd om i denne butik er forpligtet til at være enestående. The Antique Depot er et andet vigtigt manke i denne henseende.

0 comments: