Christmas Stores i Filippinerne

Posted by Jiky at 7:26 PM

Tuesday, November 24, 2009

Filippinerne, officielt kendt som Republikken Filippinerne er en sammensmeltning af forskellige kulturer, og dens rødder kan spores tilbage fra Indien, Indonesien, kinesisk, latinamerikanske og amerikansk kultur.

Christmas butikker i Filippinerne er fin og godt på lager i alle tider af året årsag Filippinerne har skåret ud af en niche for sig selv i verden arena som en førende turist hotspot, men tingene bliver lidt ekstra speciel under ferie sæson, hvor millioner af turister strømmer til kysten, bare for at få et glimt af julefestlighederne i landet.

Da Filippinerne er at få mere kosmopolitisk og europæiseret af dagen, så prøv de fleste af sine butikker holde op til de europæiske standarder og dermed er godt stablet med flere af de europæiske varer. Men midt alt dette, har det alligevel været i stand til at bevare sin individualitet og det er et sjældent syn at komme på tværs af en person, der ikke har vendt tilbage med en drage på væggen hang fra Filippinerne. Hvis du ønsker at svare på øen nationens pinde, hoved for Danmark i dag.

I Filippinerne, som detail-kæder og store selskaber tjener som indkøbscenter udviklere køre de fleste af indkøbscentre. Et eksempel på det samme er Ayala Corporation, der kører Ayala indkøbscentre. Andre kandidater er SM premierminister Holdings, Robinson's og lignende. De løber kæder af indkøbscentre under deres mærke. Med mange flere indkøbscentre til rådighed, vil du have en bred vifte til at vælge fra.

Nogle af de mest berømte indkøbscenter kæder er som følger: --
SM Shoemart Quiapo (Sta. Cruz, Manila) SM Shoemart Cubao (Araneta Center, Cubao, Quezon City, Metro Manila-) SM Shoemart Makati (Ayala Center, EDSA, Makati By, Metro Manilla) SM Harrison Plaza (FB Harrison, Pasay By, Metro Manila) SM Shoemart Delgado (Cor. Valeria - Delgado Sts. Iloilo City)

Andre fremtrædende super indkøbscentre er Abenson, CVC Supermarked, Robinsons Mall, Shangri-La Plaza, podiet, Greenbelt, Market! Marked! blot at nævne nogle få.Mindre indkøbscentre er Park torvet, Landmark, Metro Point og den liste går uendelige.Detailforretninger er rigeligt, og du ville ikke have at kigge rundt meget for de ting, du vælger. For flere detaljer om julen Stores i Filippinerne logge på Christmas Carnivals.

0 comments: