Christmas Stores i Ungarn

Posted by Jiky at 6:26 PM

Sunday, November 15, 2009

Shopping i Ungarn kan være en stor oplevelse, fordi uanset om du kigger gennem små souvenirbutikker til de store indkøbscentre. Her er julen Carnivals med oplysninger om julen Stores i Ungarn.

Byen Budapest er der, hvor vi finder de største shopping center i Ungarn. Duna Plaza er en af de største indkøbscentre i Budapest, som er foret med over 200 butikker, som omfatter butikker og specialforretninger.

Udover dette vil du også finde shoppingcentre som West End City Center, Polus Center, som i virkeligheden er den største indkøbscenter i Østeuropa, og Euro Park. The Westend City center er en af de nylige indkøbscentre i byen. Den har over 400 butikker og 10-skærm biografkompleks. Udover disse er der Mammut og Mom Park er to af de bedste indkøbscentre i Buda. The Mammut Shopping Center, er møbleret med omkring 300 butikker og har flere restauranter og fitness centre. Hvis du ønsker at shoppe antikviteter i Ungarn, slotsdistriktet er det bedste sted at være. Der er mange specialiserede butikker, der sælger ungarsk håndværk. Et andet vigtigt sted, hvor du kan gå på jagt efter antikviteter, er Falk Miksa Utka. Shopping i Ungarn er ufuldstændig, hvis du ikke har overgivet sig fornøjelsen af at nippe til nogle af de eksotiske og rige vine her. Vaci Utka er den mest berømte og overfyldt af gågader i Ungarn. Gaden er foret med butikker, specialbutikker og gallerier af smykker butikker og vin butikker. Leder efter de bedste vine i House of Ungarn og få nogle af dine venner og familie i julen.

0 comments: