Christmas Stores i Norge

Posted by Jiky at 8:26 AM

Monday, November 23, 2009

Shopping i Norge virkelig kan være sjovt, fordi her du kan shoppe, fordi selv inden for begrænsede budgetter her du kan shoppe til dit hjerte indhold.

Det er først og fremmest fordi indkøbene er skattefri i hele Norge og kontant tilbagebetaling facilitet i det meste af butikker, gør shopping til en behagelig oplevelse here.

Her er julen Carnivals give dig en effektiv information om jul Stores i Norge. Når du handler i Norge de bedste ting at se efter, er uldne og pels jakker, hatte og andet tilbehør til at bekæmpe de kølige vinde. Oslo, hovedstaden i Norge, hvor vi finder nogle af de bedste butikker i landet. De vigtigste steder, hvor du kan tjekke ud om mænds mode er Massimo Dutti, Gert's og Come As You Are. For kvinder er det bedste sted at lede efter deres fashionable attires samt tilbehør er butikker som Caroline Boutique, Butik Mademoiselle, Tiger of Sweden og glem ikke at prøve den seneste af kello. Men for de bedste smykker i byen prøve dragter og designer smykker designet i butikker som Engen juveler, Aabel Aaby, David Andersen og Heyerdahl Gullsmed and Urnmaker. Byen Bergen også er en populær shopping destination i Norge. Fra bagerforretninger retten til at souvenir butikker, her finder du det hele. Hvis du nødt til at bestille for de særlige jule kage her, kan du gå til butikkerne som Baker Brun-Bryggen, Solbrod-Bergen Storsenter and Godt Brod. For souvenirs og håndværk i Bergen se dem i butikkerne gerne Regina Laermo, Ting på Bryggen and Juleuset-kristne butik på Bryggen. Ud over disse du kan også købe ind i de forskellige afdelinger butikker i Bergen, som er Gallieriet Shopping Center, Kløverhuset and Kjottbasaren Shopping Center for at nævne nogle få.

0 comments: