Christmas Stores i Italien

Posted by Jiky at 12:26 PM

Tuesday, November 17, 2009

Mode på sin højder er, hvad Italien drejer sig om. Hvis du er en mode freak drooling over det tøj, du får at se FTV modeller iført, kan Italien gøre dine drømme til virkelighed. Don't bother om de priser, du skal have en dristig sindstilstand, hvis du ønsker at bære dristige tøj.

Det er en selvfølge, at knudepunktet for mode Italien har med masser at tilbyde en shopper, og hvis du er en kompulsiv shopper, savlen i det synet af designerbutikker, vi har en god nyhed for dig. Christmas Stores i Italien er fantabulous.Prada, Gucci, Frendi og Armani kan feje dig væk fra dine fødder, men tårnhøje priser feje dig væk fra dine fødder synes at være en naturlig følge også. Men der er intet at blive skuffede, da, outletbutikker, og afgangsåbningen shoppingcentre har et godt fænomen i Italien og give mulighed for alle at benytte for mærkevare-varer til rimelige priser og oftere end ikke, i bund priser i rabat sæsonen.

Visse ting, der skal holdes for øje, samtidig med at vælge julegaveindkøb I Italien. Forretningerne er lukket mandag morgen, og mange gange forblive lukket hele dagen. Vær forberedt på at stå i køen, hvis du er rettet mod outletbutikker på designeren gallerier. Være der, før butikken åbner kl 9.30, eller du kan bare ender med at stå i kø i timevis. For en bedre forståelse af detailforretninger og deres rabat sortiment og årstider, købe en bog "Lo Scopri Occasioni" af Theodora Van Meurs, fås i de fleste af de ledende boghandlere. Ikke undlade at udnytte the Detaxe dvs tilbagebetaling af afgifter på en køb, når de forlader EU.

Nedenfor er navnene på nogle indkøbscentre, departementalt forretninger og designer galleri salgssteder, der kan være en hjælp til dig, mens juleindkøb stuffs i Italien.

Oviesse
Natale Oggi
Coin
Rinascente,
Cinecittà Due
Jeg Granai
I Gigli
Rocco Casa
Centro Commerciale La Romanina
CinecittaDuo Centro Cmmerciale
UPM
Centro Commerciale Esselunga
De Prada stikkontakt er placeret i byen Montevarchi på Toscana, Gucci forretningen i Toscana (Leccio Reggello), den Armani forretning i byen Vertemate, nær Como er blot at nævne nogle få.

0 comments: