Christmas Craft Gaveideer

Posted by Jiky at 7:26 AM

Saturday, November 7, 2009

Julen kommer en gang om året, men glæden ved at få gaver og bruger dem stadig for resten af året. Det er netop dette aspekt, der gør Julegaver så speciel. Mulighed for at købe de gaver tilbringe en enorm mængde penge, er der altid, men håndlavede små elementer i en klasse for sig selv, som det arbejde og de tanker, der er gået i at gøre gaven er uvurderlige.

Christmas håndværk gaveideer udforske dette aspekt ved julen give nogle tips til, hvordan du får håndværk i hjemmet. Dette er en aktivitet i høj grad nyder godt af børnene.

Christmas Tote Bag Craft

Hvad skal du bruge:

* Brunt papir købmand pose
* Rester af Christmas wrap
* Glue
* Sejlgarn

Metode:

* Fold toppen af brun indkøbspose to gange som en hem
* Lav to huller til tråden håndtag
* Dæk posen med julen wraps med lim



Ovenstående er blot én af de Christmas håndværk gave idé. Der er andre jule ting, som kan gives som gave. Håndlavet julekort, julemand eller Rudolph rensdyret gør meget lokkende gaver specielt med små børn i huset. Julen er også om at have store fester. Derfor mad artikler gøre fantastiske gaver. Hjemmelavet jule kager, mince pies, jul buddinger, kager og kiks er det, at dø for. De er nydes af alle i familien, og den kærlighed og hengivenhed bag hvert punkt lingers selv efter delikatesse er færdig. Besøg Christmas Carnivals mere om Christmas håndværk gaveideer.

0 comments: