Christmas Ornament CRAFT-projekter

Posted by Jiky at 1:26 PM

Thursday, November 5, 2009

Julepynt, behøver ingen introduktion. De er smukke, og kommer i forskellige former, størrelser og farver. Jule-ornamenter er tilgængelige i alle butikker og nogle har været i familien i generationer. Dog kan de smykker gøres derhjemme også. Her vil vi beskrive nogle af de julepynt håndværk projekter for at hjælpe dig med at foretage sådanne ornamenter derhjemme.

Den første af julepynt CRAFT-projekterne er julen Candy Cane Mouse. For at gøre denne søde juletræet dekoration, skal du rester af filt, perler, små candy cane (til hale), små POM Poms (til næse), broderier tandtråd eller garn (whiskers), varm lim. For at gøre dette candy cane mus, skåret to små stykker for følte (formet som dråber). Gør halen ved hjælp af slik sukkerrør. Spanskrøret bør holde sig ud af de to følte stykker, når du sandwich spanskrøret mellem de følte. Gør næse og øjne musen ved hjælp af pom pom og perlerne. Lim på knurhår og gøre ørerne. This Christmas håndværk ornament projektet er perfekt som en gave for. Gør en denne jul og gaver til dine venner eller slægtninge.

For at gøre Santa Hat pynten, skal du røde filt, bomuld bolde eller fiber fyld, lim og bånd. For at gøre dette håndværk projekt klippe en trekant af den røde filt. Fold det i en konisk form. Skær et lille stykke af bånd og binde det på toppen af hatten. Lim på vatkugler omkring kanten af hatten. Det er nu komplet. Tilslut til Christmas Carnivals for mere.

0 comments: