Rhine Cruise Christmas

Posted by Jiky at 1:26 AM

Monday, November 9, 2009

Rhine Cruise Christmas
Hvis du planlægger at fejre jeres ferie i den fortryllende steder på Rhinen derefter foretage forhåndsaftaler for en unik ferie. Rhinen krydstogt Christmas formidler dig en fængslende skønhed skjult charms, der ligger i afsides hjørner af verden.





Listen over Rhinen Cruise Christmas

Udforsk den fredfyldte skønhed, der ligger i luften af den betagende steder, der væver en fortryllende magi omkring hele dit væsen.Lad os se på nogle af den populære Rhinen krydstogt jul, der venter for dig at træde i løbet af Yuletide dage.

1. Rhinen cruise til schweiz

Udforsk det pragtfulde og fascinerende afkroge af Frankrig, Tyskland og Schweiz, mens sejler med glade bølger af Rhin. En fængslende skønhed Rhinen Gorge sammen med det ønskede besøg på eksotiske steder i Strasbourg, Rüdesheim og Basel lokker folk til skibet i stort tal.
Panoramaudsigten af fortryllende skove imponerende sneklædte tinder og bjergvandløb gøre sig vej gennem bugter er meget sjæl beroligende. Togterne kommer op med varm velkomst og lækre retter.

2. Romantisk Rhinen & Magical Moselle Cruise

Udforsk sjælen beroligende skønhed Rhinen og Mosel mens de rejser gennem Koblenz til Rudesheim. Den betagende landskaber, vin landsbyer og UNESCO World Heritage Scenery vil ikke lade dine øjne at blive distraheret. Smage på lækre retter og fryde sig til skønheden i det pragtfulde rejsen.

0 comments: